Съпругата на Доналд Тръмп и бивша първа дама Мелания Тръмп

...
Съпругата на Доналд Тръмп и бивша първа дама Мелания Тръмп
Коментари Харесай

Какво наистина мислеше Мелания Тръмп за сексуалния скандал на Сторми Даниел на Доналд

Съпругата на Доналд Тръмп и някогашна първа дама Мелания Тръмп още веднъж отсъстваше от правосъдната зала, до момента в който някогашният медиатор на брачна половинка й застана на свидетелството, само че неговите показания разкри нови детайлности за ролята на Мелания и реакцията на абсурда.

Мелания Тръмп стои зад концепцията да назова скандалната лента на брачна половинка си Access Hollywood " диалог в съблекалнята ", съгласно Майкъл Коен. Съпругата на Доналд Тръмп Мелания за първи път научи за записа, откакто фрагментите изтекоха тъкмо преди изборите през 2016 година, когато някогашният президент можеше да бъде чут да споделя на радиоводещия Били Буш, че като звезда може да " хваща " дамите за гениталиите им.

Прессекретарят на акцията на Тръмп през 2016 година Хоуп Хикс се обади на някогашния президент по отношение на записа, защото Коен и тогавашният му управител на акцията Стив Банън изпратиха имейли, „ с цел да защитят господин Тръмп “. След няколко диалога с Тръмп и неговия избирателен щаб, Коен сподели, че би трябвало да „ завъртят нещата “

ЧЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР