Европейският съюз даде окончателна зелена светлина на важно преразглеждане на

...
Европейският съюз даде окончателна зелена светлина на важно преразглеждане на
Коментари Харесай

ЕС подписва цялостно преразглеждане на миграцията преди изборите

Европейският съюз даде дефинитивна зелена светлина на значимо преразглеждане на своите политики за миграция и леговище, което ще докара до сгъстяване на границите и споделена отговорност сред държавите-членки, до момента в който предизборната акция се разгаря за общоевропейски избори идващия месец.

Новият пакт за миграцията и убежището беше публично утвърден от министрите на стопанската система на 27-те страни от блока, поставяйки завършек на повече от осем години работа за пренаписване на книгата с правила за работа с хора, които влизат в Европа без позволение.

Мнозинството от страните членки поддържаха 10-те законодателни акта на промяната, като подсигуряваха приемането й макар съпротивата на Унгария и Полша, които от дълго време отхвърляха концепцията всички европейски страни да поемат дял от идващите.

Новите правила, които влизат в действие през 2026 година, дефинират насоките за инспекция на хората, с цел да се откри дали дават отговор на условията за някакъв тип протекция, като леговище или депорт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР