През последното десетилетие наблюдаваме как пред нас се откриват все

...
През последното десетилетие наблюдаваме как пред нас се откриват все
Коментари Харесай

Как да пътувам евтино, където искам?

През последното десетилетие следим по какъв начин пред нас се откриват от ден на ден благоприятни условия за опознаване на света, на ниска цена пътешестване и самолетни екскурзии. Туристическите организации са станали непотребни, тъй като хората възнамеряват все по-свободно и сами. Ако към момента не сте се впуснали в лично странствуване, ето по какъв начин да го извършите.

Евтини дестинации за екскурзия със аероплан из Европа

Бъдете гъвкави с времето

Сайтовете, които оферират евтини самолетни билети, постоянно пукат предложения в последния миг. Бъдете гъвкави с времето си не си избирайте съответна дата преди да седнете да разгледате. Набележете си месец и седмица или две от него и току-виж сте попаднали на билети за 9€ до Италия.

Къде да ги открия

Има както български, по този начин и национални уеб сайтове за предложения. За нас такива най-често са известните нискотарифни марки. Ако пък търсите интернационални предложения от и до всяко кътче на земята, можете непосредствено да търсите през Google полети.

Кога да диря

Един трик, който е непонятен, само че работещ – търсете във вторник вечер или денем според от това в коя часова зона сте)
Доказани препоръки за евтини и забавни пътешествия в чужбина
Искате да пътувате в чужбина, само че не желаете да давате доста пари за самолетни билети? Това е напълно разбираемо и в тази публикация ще забележим...
Прочети повече
Простичките трикове, които ще ни създадат по-щастливи

Как да диря

Винаги търсете през неизвестен браузър с включен VPN. Така уеб сайтът, който посещавате няма непрекъснато да подвига цените на билетите всякога, когато влизате.

Как да се ориентирам по-късно

В интернет има доста информация за всяка дестинация. Можете да гледате клипове, да търсите отзиви в блогове или общи уеб сайтове. Те съдържат подробна информация за това по какъв начин да се придвижите от летището до центъра на града, коя форма на превоз е най-надеждна и евтина, доста персонални истории и рекомендации за това какво да видите, къде да идете и какво да хапнете.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР