През последното денонощие броят на случаите на заразени с коронавирус

...
През последното денонощие броят на случаите на заразени с коронавирус
Коментари Харесай

Броят на случаите на коронавирус в Русия достигна 438, в Украйна са заразени 73 души

През последното денонощие броят на случаите на инфектирани с ковид в Русия е повишен до 438 души, заяви съветският министър председател Михаил Мишустин, представен от ТАСС.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1966
"В Русия обстановката се развива не толкоз остро, както в други, изключително европейски страни. За едно денонощие са регистрирани 71 нови случая, а 17 души са оздравели, от общо 438 инфектирани ", сподели министър председателят по време на среща с вицепремиерите.

Руска медия: Москва приготвя страната за труд от ковид

Броят на инфектираните с ковид в Украйна набъбна до 73, заяви пресслужбата на украинското здравно министерство.

"В Украйна са регистрирани 73 случая на инфектирани с COVID-19... От тях трима души са умряли, един пациент е излекуван и към този момент е изписан от болничното заведение. За едно денонощие са регистрирани 26 нови случая ", се споделя в известието.

Министерството посочи, че 20 от 26-те нови случая са доказани в Киев, трима в Ивано-Франковска област и по един в Киевска, Лвовска и Черкаска област, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1966  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР