През нощта на 19 юни, до 23 юни /петък/, ще

...
През нощта на 19 юни, до 23 юни /петък/, ще
Коментари Харесай

От 19 до 23 юни през нощта ще се ограничава движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“

През нощта на 19 юни, до 23 юни /петък/, ще се лимитира придвижването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “. За да не се затруднява пътуването денем през нощта ще се ремонтира пожаро-известителната система на оборудването. От няколко пожара с коли са унищожени детайли от системата и с цел да се възстановят би трябвало да се спре трафикът за Варна.

При осъществяване на ремонтните действия от 21 ч. до 6 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-ти км на Автомагистрала " Хемус " при пътна връзка „ Витинска река “ по път I-1 София - Ботевград и при 47-ми км - пътен възел „ Ботевград “, колите ще не престават придвижването по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири следващи нощи:

от 21 ч. на 19 юни /понеделник/ до 6 ч. на 20 юни /вторник/;
от 21 ч. на 20 юни /вторник/ до 6 ч. на 21 юни /сряда/;
от 21 ч. на 21 юни /сряда/ до 6 ч. на 22 юни /четвъртък/;
от 21 ч. на 22 юни /четвъртък/ до 6 ч. на 23 юни /петък/.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР