Спорът около благотворителната организация на принц Хари и Меган Маркъл,

...
Спорът около благотворителната организация на принц Хари и Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Благотворителният спор на принц Хари и Меган Маркъл за Archewell се превръща в „игра на обвинения“

Спорът към благотворителната организация на принц Хари и Меган Маркъл, The Archewell Foundation, наподобява се трансформира в игра за обвинение с организацията и държавните чиновници обвинявайки се един различен.

Фондацията е оповестена за " нарушител " в Съединени американски щати и ѝ е подредено да спре всяко набиране на средства и разноски заради непредоставяне на годишния доклад и таксите за регистрация. В бележката се споделя, че благотворителната организация в този момент се смята за " не в положително положение " и е лимитирана от осъществяване на действия, изискващи регистрация, като набиране или разпространяване на благотворителни средства.

Добавя се: „ Организацията също може да предстои на наказания и регистрацията й може да бъде спряна или анулирана. “ Въпреки това, източници, близки до Съсекс, настояват, че „ уведомлението за просрочие “ в действителност е издадено, тъй като офисът на основния прокурор Роб Бонта не е обработил чек от $200 (£159), за който Хари и Меган преди този момент упорстваха, че е изпратен в точния момент, само че се твърди, че е из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР