Ръководителят на Spirit AeroSystems UK предупреди, че потенциалното разпадане на

...
Ръководителят на Spirit AeroSystems UK предупреди, че потенциалното разпадане на
Коментари Харесай

Доставчикът на Boeing и Airbus предупреждава срещу разпадането на съоръжението в Северна Ирландия

Ръководителят на Spirit AeroSystems UK предизвести, че евентуалното раздробяване на интервенциите в Северна Ирландия при положение на продажба би било „ извънредно пагубно “ за тяхното бъдеще и за галактическата промишленост в района.

Съдбата на интервенциите на Spirit в Белфаст е незнайна, откакто Boeing съобщи през март, че е в договаряния за закупуването на закъсалия американски снабдител на авиационна техника, който се отдели преди близо 20 години.

Сър Майкъл Райън, който управлява дъщерното сдружение на Spirit в Обединеното кралство, написа на локалните заинтригувани страни, че „ всяко разглобяване на бизнеса би било извънредно пагубно за дълготрайното бъдеще на бизнеса в Белфаст и като цяло за галактическото пространство в района промишленост ”.

„ Ние твърдо имаме вяра, че поддържането на интервенциите в Северна Ирландия като едно цяло е най-хубавият вид при всяко препоръчано придобиване, ” добави Райън в писмото, което беше изпратено в края на април, копие което е забелязано от Financial...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР