През 2019, фирма Лазурит 94 отбелязва своята 25 годишнина оперативна дейност

...
През 2019, фирма Лазурит 94 отбелязва своята
25 годишнина оперативна дейност
Коментари Харесай

Лазурит 94 на 25 години

През 2019, компания Лазурит 94 отбелязва своята 25 годишнина оперативна активност в България и с цел да означи юбилея си, компанията посветява целия септември на различни по рода си мероприятия.

Първата стъпка беше направена през тази седмица, откакто компанията организира уникално събитие/състезание, по време на което срещна автомобилните журналисти в България с главните методики, които фирмата употребява в своята основна дейност- авторепаратурата и всички свързани с нея вторични действия. До края на септември, има намерение да организира още две събития, с които да почете своите сътрудници и другари.

Модерното автомобилостроене е изпълнено със стотици марки и хиляди различни модели и модификации, и колкото и различни да са те, главните решения по отношение на структурата на автомобилите се повтарят в по-голямата си част сред обособените оферти. Това, което отделя от масата и привлича погледа на потребителите, и в крайна сметка е първосигнално за крайното решение за покупка, са дизайнът и цвета. След това всичко е чудесно, досега в който нещо се случи на пътя и любимото купе загуби своя първичен искра или форма.

Именно тук се постанова намесата на компания като Лазурит 94, от която са в състояние освен да придадат нов живот на цвета на транспортното средство, само че при необходимост безусловно и да " " нагънатите ламарини на автомобила до първоначалната им форма.



Историята на компанията стартира през 1994 година, когато тя получава изключителните права за вносител на Glasurit авторепаратурни артикули и технологии за България и стартира построяването на дистрибуторската си мрежа из цялата страна.

През идващите години, Лазурит 94 осъществява сполучливо пилотно въвеждане на екологичната система бои на водна основа 90-ред, открива демонстрационен тренировъчен център на територията на Техникума по превоз и енергетика „ Хенри Форд ”, уголемява активността си с доставка на съоръжение за сервизи, става изключителен вносител за България на немската компания за бояджийска техника SATA, става член на Германо-Българската Търговско-Индустриална Камара, а за 20-та си годишнина отвори вратите на самостоятелен високотехнологичен с единствен по рода си на Балканите международен подготвителен център и стартира пилотна стратегия за безплатно обучение по авторепаратура. През 2015 година, Лазурит 94 започва активността и на уникалният като устременост за първокласни коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР