Един човек загина, а двама са ранени при катастрофа, в

...
Един човек загина, а двама са ранени при катастрофа, в
Коментари Харесай

Подробности за катастрофата с Кирил Петков

Един човек почина, а двама са ранени при злополука, в която е взел участие автомобилът на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Варна.

Лидерът на Политическа партия не е ранен при случая, който е станал на входа на Аксаково в 17.30 часа.

Катастрофата е породена от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. Полиция е пристигнала незабавно.

Двама души са потърпевши и те са откарани във варненската болница „ Света Анна “. Единият пациент е жена на 58 години със съчетана контузия и в тежко положение, прецизираха за БГНЕС от пресцентъра на болничното заведение.

„ Все още не можем да кажем, че е вън от заплаха живота й “, съобщи ПР на болничното заведение. Другият потърпевш е водачът на автомобила на НСО. Той е на 37 години и неговото положение е положително.
От НСО потвърдиха за злополуката. Националната работа за защита оказва цялостно подпомагане на Министерство на вътрешните работи и на способената Военно-окръжна прокуратура за изясняването на обстоятелствата и събитията към случая, обявиха от НСО.

Военен прокурор и следовател пътуват към мястото на случая за оглед. Старши комисар Ангелов съобщи, че злополуката е станала на главния път Варна-Добрич и тъкмо преди влизането в Аксаково е станала злополуката. При ПТП лидерът на втория автомобил най-вероятно е умрял на място, сподели комисар Ангелов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР