Има две важни неща, които нашите опоненти не могат да

...
Има две важни неща, които нашите опоненти не могат да
Коментари Харесай

Атанас Камбитов в Сандански: Има две неща, които никой не може да ни отнеме- направеното от ГЕРБ и хората, които ГЕРБ създаде

Има две значими неща, които нашите съперници не могат да ни вземат, първото е направеното от ГЕРБ. Няма партия, която през последните 30 години да е направила повече от ГЕРБ, належащо е единствено да се разходим по градовете в България и в нашата област и да си спомним, какво беше преди да дойдат кметовете на ГЕРБ и какво е в този момент. Това съобщи екскметът на Благоевград Атанас Камбитов, пред актива на ГЕРБ по време на откриването на предизборната акция на коалиция ГЕРБ-СДС в Сандански.

Пред препълнената зала Камбитов продължи: Второто значимо нещо, което не могат да ни лишават са хората, които ГЕРБ създаде- вижте се,експерти, експерти. Вижте листата -преподаватели, хора от всички специалности, с голям опит.

Ние сме потвърдили, че можем да работим, знаем по какъв начин да работим, сподели общинския водач и регионален координатор Атанас Камбитов, който прикани всички в залата да работят обединени, тъй като единствено дружно могат да осъществят добър резултат на изборите, тъй че да се сформира държавно управление, в което ГЕРБ да има водеща роля. Само това е пътят към триумфа на България. От трибуната някогашният кмет на Благоевград благодари на стотиците, пристигнали от всички краища на района и прикани да се гласоподава за партия ГЕРБ- единствената опция за излазане от положението, в което се намира страната през днешния ден.

Петя Колева

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР