Очаква се Риши Сунак да обяви репресии срещу агенти, които

...
Очаква се Риши Сунак да обяви репресии срещу агенти, които
Коментари Харесай

Риши Сунак планира репресии срещу продавачите на студентски визи

Очаква се Риши Сунак да разгласи репресии против сътрудници, които оферират визови схеми за висшисти в чужбина, до момента в който се пробва да наподобява корав във връзка с миграцията преди общите избори тази година.

В седмица, в която регулаторът на университета предизвести, че институциите са в тежко финансово положение заради спада на броя на интернационалните студенти, министър-председателят търси способи да понижи в допълнение броя на хората, идващи да учат в Обединеното кралство.

Сунак може да разгласи новите ограничения още идната седмица, с цел да съвпадне с тримесечните данни за миграцията от Министерството на вътрешните работи и Службата за национална статистика, съгласно хора, осведомени за проектите.

Репресиите против сътрудниците може да включват някаква скица за наложителна регистрация на сътрудници и държавното управление да вкара санкции за неприятна процедура.

Въпреки това, министър-председателят също обмисля да продължи, като приспособява сегашната скица за висшисти, тъй че визи да се предлага...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР