"Преспав" е комедиен сериал в три сезона и общо 80

...
"Преспав" е комедиен сериал в три сезона и общо 80
Коментари Харесай

Яна Маринова се впуска в ново приключение

"Преспав " е комедиен сериал в три сезона и общо 80 епизода, а сега се снима 4-ти сезон с още 20 епизода.

Това е най-гледаният и най-популярният сериал, който до момента е сниман в Северна Македония. Той е основан на фамилната история на трима братя, които отварят интернат в преспанския район с евросредства.

Пансионът е метафора на действителни събития (политически и обществени) в страната, в които се сблъсква балканският нрав с евростандартите, за които е получена дотацията. Продуцентите на сериала "Преспав " гледали Яна Маринова в сериала "Връзки " и доста я харесали.

"В Македония отидох по покана на македонските продуценти на сериала "Преспав ". Той споделя за един фамилен хотел, където се развихрят едни паметни интриги поради дотации, поради европейски бонуси, всичко, което се случва и в България.Моята героиня се споделя Преслава ", споделя Маринова.

И, в това време, до момента в който снима сериала в Македония, Яна Маринова играе и в две представления: "Любовни писма ", в което си партнира със Свежен Младенов и "Изборът на Марта ", където си партнира със Симеон Лютаков. И двете са режисирани от Георги Михалков.

"Любовни писма " се играе всеки месец в Сити Марк Арт Център в София, а с "Изборът на Марта " Яна потегля на турне.

"Тръгвам на турне с "Избора на Марта " в Търговище, Велико Търново, Варна, Театър на българската войска на 8 ноември в София. И по-късно, на 30 ноември, особено за българите в Лондон, "Риджънс парк ": всички българи, очаквам ви! "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР