Премиум Рали София – Свети Влас пристига във Варна от

...
Премиум Рали София – Свети Влас пристига във Варна от
Коментари Харесай

На 20 август Морска гара Варна за първи път е домакин на събитие със супер мощни автомобили

Премиум Рали София – Свети Влас идва във Варна от 18 до 20 август

Двигателите са в подготвеност за първото събитие на Морска гара във Варна с мощни и атрактивни коли за всички почитатели този уикенд. В разгара на лятото варненци ще са домакини на двудневното морско премеждие на Премиум Рали София – Свети Влас “Varna Vice City ft. #JustPablo ”.

Всички запалянковци и почитатели на високоскоростните коли ги чакат доста изненади на Морска гара във Варна, в неделя на 20 август от 12:30 часа. Събитието е с вход свободен, а измежду колите, които могат да бъдат забелязани, са Lamborghini Aventador S, McLaren 765lt, Lamborghini Huracan Spyder, Ferrari 458, Porsche Turbo S, типичен и топ модели на Porsche, американски класики като Dodge Dart 1971 Prostreet, Ford Mustang 1966 GT и доста други. Auto Italia са подготвили ъгъл с впечатляващи премиум модели на Maserati, както и суперкар тест-драйв. От DasAuto дават обещание, че измежду техните коли ще има модели като Lamborghini Aventador Ultima и Lamborghini Huracan Offroad.

Освен с мощност и мощен гръм на мотори, въодушевление, бензин в кръвта и музика, гостите на “Varna Vice City ft. #JustPablo ” ще бъдат зарадвани с доста игри, изненади и награди. Генералният спонсор на Събитието Примекс – Гуми и Сервиз в партньорство с Continental България, са подготвили специфична игра за всички посетители, с летни награди, за дребни и огромни почитатели на марката. Безплатни бонуси за 10 000 лева ще бъдат разиграни от efbet по време на събитието на Морска гара, а всички искащи да се включат в играта и да усетят тръпката, могат да се огледат за девойки на efbet в неделя, 20 август. Представителите на BoneX, на които може да разчитате за своя цифров портфейл, ще ви зарадват с мощта на Lamborghini Huracan Spyder и Ferrari 458.

Премиум Рали София – Свети Влас ще се организира по крайбрежията на северното Черноморие от 18 до 20 август 2023 година с маршрут София - Св. Св. Константин и Елена – Белослав – Варна. Участниците със своите коли ще се впуснат в занимателна морска обиколка, на която ще вдигнат адреналина с шофиране по затворена права. Община Белослав е хазаин на лятното издание на Ралито в събота на 19 август. В 12:00 часа центърът на града ще бъде видоизменен от десетки спортни коли, чиято последваща спирка ще е права Бялата вода в 13:00 часа.

Изданието от календара на Премиум Рали София – Свети Влас „ Varna Vice City ft. #JustPablo “ ще съблюдава традициите на формата с петзвездна уикенд отмора в Хотел Астор Гардън и извънредни празненства на плажа в Radjana Beach, вечеря в Djanam Steak & Fish Варна, петъчен ваучър в THEATRO Варна и незабравима вечеря на морския бряг в MORE Beach Restaurant със специфичното присъединяване на Надя.

За поредна година общоприет спонсор на Премиум Рали София - Свети Влас са Примекс – Гуми и Сервиз, които за това събитие си партнират с Continental България. Основни сътрудници на Събитието са efbet, Tailor Made, BoneX, Pulse, Eurolink, #justpablo, Astra Folio, Auto Italia, както и REVIV, които ни оказват помощ да живеем отвън границите на бързи обороти.

Сезон 2023 на Премиум Рали София - Свети Влас се организира с медийната поддръжка на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР