Днес кметът на Свищов д-р Генчо Генчев и управителят на

...
Днес кметът на Свищов д-р Генчо Генчев и управителят на
Коментари Харесай

Правят ремонт и подобрения в Поликлиниката на Свищов

Днес кметът на Свищов доктор Генчо Генчев и шефът на Многопрофилна болница за интензивно лекуване /МБАЛ/ „ Д-р Димитър Павлович “ Илиян Венков , взаимно с представители на общинска администрация и на компанията реализатор, направиха оглед и ревизираха работата на новия асансьор в Поликлиниката . Той е подготвен и следва да бъде пуснат в употреба след издаване на позволение от Държавната приемателна комисия. Модерният асансьор ще обслужва поликлиничната част на свищовското лечебно заведение, а демонтажът на остарелия се наложи заради некачественото му осъществяване и негодността му да действа.

Подмяната на подемното оборудване коства на Общината 120 000 лв.. Но тя е наложителна, защото ще обезпечи достъп на възрастните хора, хората с увреждания и майките с деца до лекарските кабинети, клинична лаборатория и отделението по „ Хемодиализа “. Асансьорът ще може да се употребява както от вътрешната част на Поликлиниката , по този начин и от двора , което доста ще облекчи хората с инвалидни колички.

За улеснение достъпа на популацията до МБАЛ „ Д-р Димитър Павлович “ Общината и болничното заведение взаимно построиха и рампа на централния вход . До дни ще бъде завършен и ремонтът на Спешния център , което доста ще увеличи качеството на предлаганите здравни услуги.

817 милиона евро чакат земеделците у нас. Как могат да ги получат?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР