Премиерът в оставка Бойко Борисов в проектокабинета на ГЕРБ. Това

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов в проектокабинета на ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Куцук-куцук, главата ми е здрава - бисерите на Бойко Борисов при представянето на кабинета

Премиерът в оставка Бойко Борисов в проектокабинета на ГЕРБ. Това стана в живо лъчение във Фейсбук страницата му от болничното заведение, където в понеделник вечерта бе опериран поради разкъсан менискус.
Монологът му бе пъстър с бисери от вида: " Куцук-куцук, но главата ми е здрава " и " По-бързо, че конците ми кървят ", по тази причина взехме решение да ви представим всички запаметяващи се цитати от днешните включвания на министър-председателя в оставка:
„ Българският гласоподавател ни сложи преди всичко и желаят да съм министър председател. Но аз реших, че спокойствието в страната и средата за работа, без дразнител, какъвто очевидно аз се явявам, тъй като съм като Роналдо и Меси в политиката. Те в този момент се радват, че ме няма и накуцвам, само че главата ми е здрава . Затова взех решение да представим Митов, който е най-евроатлантантическия човек " - при започване на монолога, разяснявайки резултатът от парламентарните избори.
" Демокрацията е такава. Искаме да бъдем почтена съпротива, макар че сме първи. Те в случай че имаха малко морал, малко да се бяха събличали да играят физическо - слагаш ръководител на Народното събрание от първата политическа мощ " - разяснявайки резултатите от гласуването за ръководител на Народното събрание, при което беше определена Ива Митева от " ИТН ". 
" Надявам се, че всички си спомнят най-хубавия барабанист, приключил в Холандия. Обади им се и ги питай " що сте срещу мен, неприятно ли изсвирвам? Айде да се надсвирваме ". Щото очевидно във времето ще се надсвирваме и надпяваме " - до момента в който показва претендентът на ГЕРБ за министър на културата - Калин Вельов .
" Те са по-умни, по-можещи, по знаещи, за красиви не спорим. Калин Вельов какви плочки, желая да те видя по плочки с барабаните. Защото виждаш на правната комисия момчето какво е. И ние, в ГЕРБ, в случай че знаеш какви тигри имаме. Я малко се разголете и вие , очевидно това е новата вълна, това е новата политика, виновната политика " - разяснявайки съперниците си от " ИТН ".
" И в този момент вие сте претенденти за министър председатели, министри, вицепремиери, само че ме слушате. Не тъй като съм по-силен физически, а тъй като съм потвърдил мъдростта си през тези години. Иначе Любо (Любен Дилов-син) нямаше да седне до мен. Ние от няколко години по един в месеца сядаме и си приказвал по интелектуални тематики, тъй като за мен той е един от най-хубавите модерни писатели. Той вика: " Ако другите знаят какъв брой си интелигентен и какъв брой неща знаеш, те не са в час ",докато приказва на всички кандидат-министъри.
" Те и за " Винету " приказват, само че тя не е една книга, те са два тома. Те това също не знаят. И както в този момент децата обичат Спайдърмен, по наше време тези книги и филми бяха ", добави той.
" На тези, които споделят, че ме е било боязън да отида в Народното събрание, ще кажа следното. Още на Станишев на времето му споделих " Спри ги тия Маи и Корнелии. Това са едни злобни и истерични дами. Сега всичките такива се събраха в Народното събрание - Мая Манолова, Татяна Дончева и Мария Капон . Ако нещо щеше да способства, ще отида. Но те желаят да създадат патаклама - разяснявайки новите обединения в Народното събрание. 
" Аз не съм нападателен човек. Винаги съм се отнасял с почитание към съперника. Все отново съм бил народен треньор по карате. Каратето е просвета на водене на багра. Накрая се покланяш към спечелилия " - продължава мисълта си Борисов.
" Аз ще се върна един ден - ще спра да накуцвам, ще си умря . Когато се активизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Както какъв, няма никакво значение "  - към края на включването си, обръщайки се към наследника си - Даниел Митов.
" Не е лесна тая работа, само че това не го прави по-слаб. Аз го обичам тоя човек и е потвърдил 30 години, че е номер 1 в каквото и да било " - разяснявайки здравословните проблеми на Слави Трифонов и това, че го схваща.
" Ей, Севда, снимай му тирантите на Калин Вельов . Виж каква мода. Плочките желая да ти виждам. Как Христо Иванов ще се гласоподава срещу теб. Снимай и на Любен Дилов алените маратонки " - към Севдалина Аранаудова, оператор при всяко едно от включванията на премиера.
" Оня ден ми споделиха не върви да риташ топка, но то ум не пораства " - по-късно Борисов от болнична стая, където беседва с няколко пациентки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР