Премиерът Николай Денков е изпратил мотивирано писмо до президента Румен

...
Премиерът Николай Денков е изпратил мотивирано писмо до президента Румен
Коментари Харесай

Премиерът: Изборите приключиха, време е да влезем в работен режим

Премиерът Николай Денков е изпратил стимулирано писмо до президента Румен Радев за оставката на ръководителя на ДАНС и чака в най-скоро време президентът да вземе отношение. Надявам се президентът да разбере, че неговата позиция е незащитима сега ”, сподели Денков.

Премиерът изрази вяра, че при започване на след началото на идната година ще се стигне и до контрактуваната в държавното управление ротация.

 
Надявам се, че ще се стигне до ротацията, тъй като ние имаме стратегия, която би трябвало да осъществим и тя е до края на другата година.
Според министър-председателя откакто изборите минаха, е добре да се организира лидерска среща.
Изборите завършиха. Предизборните рецензии, закани и всевъзможни други мнения би трябвало да завършват и да влезем в работен режим, тъй като има доста работа за извършване.
Премиерът разяснява и обстановката с българите, за които стана ясно, че са заложници в Газа.

" Те са с български генезис. Техните баби и дядовци са живели в България и по-късно са отпътували в Израел. Информацията е, че спомагаме оптимално на израелските управляващи, тъй че те да могат да договарят и да търсят благоприятни условия за положително развиване ”, заяви той.

Денков разяснява оше, че ще се организира и среща в Министерския съвет с министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, само че не сподели дали чака оставката на заместника му.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР