Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович е получил вчера в седалището

...
Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович е получил вчера в седалището
Коментари Харесай

Писмо с бял прах и смъртни заплахи изпратено до премиера на Хърватия

Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович е получил през вчерашния ден в седалището на партията си Хърватска демократична общественост писмо с бял прахуляк и смъртни закани , заяви БГНЕС, базирайки се на хърватска телевизия. Полицията е иззела плика със съмнителното наличие и е почнала следствие.
Телевизията напомня, че след нападението на площад „ Сан Марко ” в понеделник, при който нападателят рани служител на реда пред постройката на държавното управление и се самоуби, министър председателят изрази подозрения, че той самият е бил цел на нападението. По време на следствието на този случай полицията арестува 63-годишен мъж, който живее в селото на причинителя Даниел Безук. От там потвърдиха, че след нападението той е твърдял, че задачата на Безук е бил точно Пленкович, който и той самият „ мечтае да убие ” . В дома на мъжа е намерено огнестрелно оръжие и експлозиви.
 Смъртни закани за единствения негър народен представител в Германия Смъртни закани за единствения негър народен представител в Германия
Единственият негър народен представител в Германия съобщи, че тази седмица е получил смъртни закани от десни екстремисти дни, откакто разкрил д...
Няколко дни по-рано, пред постройката на хърватското държавно управление в Загреб след приложимост на огнестрелно оръжие беше ранен служител на реда. Малко по-късно нападателят – 22-годишният Даниел Безук, бе открит мъртъв, като се твърди, че се е самоубил. Според очевидци при офанзивата се чул откос. Някои хърватски медии настояват, че при стрелбата нападателят е употребявал автомат Калашников. По-късно хърватската полиция претърси дома на Безук, в която той е живял дружно с родителите си. Смята се, че младият мъж е получил оръжието посредством татко си - деец от войната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР