Финландският визуален артист и DJ, известен като Windows95man, втрещи нищо

...
Финландският визуален артист и DJ, известен като Windows95man, втрещи нищо
Коментари Харесай

По-досаден от синия екран на смъртта: Windows95man на Евровизия


Финландският образен актьор и DJ, прочут като Windows95man, втрещи нищо неподозиращата аудитория на Евровизия (снимка: Windows95Man / YouTube)

Рядко се случва светът на ретро операционните системи за настолни компютри и долнопробния евро- поп да се сблъскат. Но на състезанието за песе н на Евровизия в събота се случи тъкмо това и резултатите бяха колкото объркващи, толкоз и избухливи.

През уикенда състезанието за ария на Евровизия отпразнува своята 68-ма година и с това предложи нормалното си меню от оптимистични танцови номера и откровени балади, както и нещо толкоз необяснимо, че очевидците бяха принудени да се усъмнят в личния си здрав разсъдък, разяснява английската софтуерна медия The Register.

Известният като Windows95man финландски образен актьор и DJ се разкри пред нищо неподозиращата аудитория, облечен с тениска и шапка, брандирана с GUI (графичния потребителски интерфейс) на Microsoft, очила със жанр на стоманени джанти от 80-те години и къдрава руса прическа.

Евровизия е огромен бизнес, гледан от към 160 милиона фенове и даже стана обект на комедия на Уил Феръл, подчертаваща най-абсурдните му аспекти. През годините състезанието сложи началото на кариерата на поредност от сполучливи реализатори, в това число завладяващите света шведски реализатори АББА.
още по темата
Конкурсът е прочут също с неповторимо европейската, да кажем, разтърсваща усета помпозност и тази година Windows95man нямаше желание да разочарова. Излизайки като обърната костенурка от гигантско яйце, той скочи на сцената и извика: „ А аз пребивавам единствено по едно предписание, а правилото е да няма правила ”.

Сериозно мислещите може да се чудят дали осъществяването е на път да се трансформира в етюд за парадокса на лъжеца под формата на ария, само че това не беше място за съществени мозъци. „ Има ли нещо неправилно в метода, по който наподобявам? ”, изпя Windows95man на публиката по време на началния куплет, като човек, лишен от съзнание и музикален усет.

С разрастване на сцената обаче стана ясно, че има нещо доста неправилно в метода, по който изглеждаше изпълнителят. Според външния тип, той не носеше нищо под късата си тениска с Windows 95 (със замъглено лого), с изключение на белите си чорапи и сандали.

Стиснати ръце, деликатно сложени стойки за микрофони, струи изсъхнал лед и камерна хореография, всички те предотвратяваха същинския смут от това, че най-хубавите във Финландия излагат „ своите DLL файлове ” на света, само че вредата беше нанесена.

Необяснимо, по време на музикалния брейк, чифт високи дънкови къси панталони бяха спуснати на сцената на въжета. След като облече дрехата, Windows95man танцува като в пристъп. Достигайки кулминационната точка, въжетата, с които бяха спуснати късите панталони, се разцепиха и най-после, оставайки завързани за Window95man, избухнаха с пиротехнически искра. И тогава той още веднъж получи пристъп.

Microsoft към момента не е дала отговор публично на The Register за скандалното осъществяване, само че Джен Джентълмен, инженерът на Windows, попита в платформата за обществени медии Blue Sky дали Windows95man ще изпее шлагера „ Start Me Up ” на Ролинг Стоунс, за който се приказва, че Microsoft е платила сред $8 и $14 милиона, с цел да започва маркетинговата акция на Windows 95.

Софтуерният колос от Редмънд избра цифрата на Джагър-Ричардс, тъй като Windows 95 беше първата му операционна система, която употребява бутона „ Старт ”. За страдание, за някои фенове Евровизия тази година не пристигна с бутон „ моля-моля-о-боже-направи го-спри ”.

Смелите могат да гледат в YouTube.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР