Премиерът на Черна гора Дритан Абазович каза на заседанието на

...
Премиерът на Черна гора Дритан Абазович каза на заседанието на
Коментари Харесай

Дритан Абазович: Всеки, който иска дестабилизация, помага на руското влияние в Черна гора и иска да направи това, което се случи в Косово

Премиерът на Черна гора Дритан Абазович сподели на съвещанието на държавното управление по време на полемиката с министъра на външните работи Ранко Кривокапич по отношение на Основното съглашение, че всеки, който желае дестабилизация, оказва помощ на съветското въздействие в Черна гора и желае да направи това, което се е случило в Косово, само че през октомври, оповестява.

Абазович съобщи още, че жителите би трябвало да знаят, че концепцията е да се засилва въпросът преди изборите в Подгорица и " да има нови 4 и 5 септември и нов Белведере ", с цел да се разделят на два лагера.

" Обяснете това на интернационалната общественост. Обясних им и никой не изиска отсрочване на подписването на Основния контракт. Създаде се комплициране, желаеха се уточнения, само че никой не ме е молил за отсрочване. Те схванаха смисъла, че имаме северно Косово през октомври в Подгорица, тъй че Иван Вукович да остане да финансира Сити Телевизия и да популяризира фашизъм “, разяснява Абазович.

Той уточни, че подписването на Основния контракт е огромна стъпка за Черна гора, както и че всеки значим въпрос е решен за 100 дни от неговото държавно управление.

„ Това, за което говорите, е това, което желае доста дребен % от популацията. Дните и годините напред ще ви го покажат. Хората желаят хотел, детска градина, по-добри заплати, работа и не желаят разделяне “, добави Абазович.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР