Премиерът Бойко Борисов се отърка в безпределната народна любов по

...
Премиерът Бойко Борисов се отърка в безпределната народна любов по
Коментари Харесай

Фен към премиера: Повече от бат Бойко, никой не прави! Борисов: Стига, стига, тихо.


Премиерът Бойко Борисов се отърка в безпределната национална обич по време на инспекцията на строителството на автомагистрала "Хемус " край Ябланица.
На мястото на бъдещия асфалт, който политикът от Банкя твърди, че щял да ни вдигне БВП-то с цели 10 %, го чакаше шпалир от 10-20 почитатели и последователки, през който министър председателят мина под бурни, спонтанни и по никакъв начин неорганизирани авансово възгласи "Бойко, Бойко ".
А водачът на ГЕРБ и настоящото държавно управление великодушно разпореди да спрат с думите:

"Тихо, ей! "
Спряха незабавно.


Заедно с Борисов бяха още вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков.
За най-върлите си поддръжници още от сутринта министър председателят загря със самобитно фейсбук риалити шоу. Той шерна лайв видео по какъв начин кара самичък автомобил Тойота към мястото на събитието.
А по-късно заяви и богатствата новина на чакащите го публицисти и други следовници: Строителството на автомагистрала Хемус ще завърши най-малко година по-рано от плануваното.
Досега Бойкоборисовите изказвания бяха, че качественият асфалт сред столицата и Варна ще е реалност през 2024 година
А зам.-министър Нанков даже самоуверено допусноу че автомагистралата може да бъде приключена и през 2022 година Премиерът изясни, че намаляването на периода за построяването на "Хемус " се дължи на признатите на второ четене в Народното събрание промени в Закона за държавната благосъстоятелност. Те плануват при процедурата за бързо отчуждаване на частни парцели съдът да може в закрито съвещание да позволява авансово отчуждаване в седемдневен период от настояването на отчуждаващия орган, в случай че се постанова да се защитят изключително значими държавни и или публични ползи.
"Две години ни бавеха отчуждаванията, тъй като преди време по този начин са създали, знаете по какъв начин са раздадени земеделските земи. Обжалват с години и нищо не може да се случи ", изясни Борисов за какво се е бавил градежът на автомагистралата до момента.
След визитата на Борисов си чу възклик: "Повече от Бате Бойко никой не прави ", а учителката на Владислав Горанов похвали ГЕРБ, че били сторили ужасно доста за образованието в България./offnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР