Иванка Ройдова – Американката, от пловдивското село Брани поле, известна

...
Иванка Ройдова – Американката, от пловдивското село Брани поле, известна
Коментари Харесай

В адски мъки почина Иванка Американката, обвинена в поръчителство на убийството на брат си и наследниците му

Иванка Ройдова – Американката, от пловдивското село Брани поле, известна с това, че беше упрекната в обезпечение на убийството на брат си и наследниците му, е умряла в събота, заяви Блиц.

Тя е издъхнала в страшни страдания. Страдала е от злокачествено заболяване. 

В деня на гибелта си Ваня не серпантина да повтаря, че не пандизът, където живя близо 3 години, а отнемането на родния й дом от племенниците Гергана и Мариян Калестрови, я умъртвило.

През 2016 година Иванка Ройдова беше упрекната в това, че е поръчала убийството на шестима свои родственици, с цел да обезпечи единствено за себе си милионите завещание от татко си, който от дълго време емигрирал в Съединени американски щати. В поръчката влизали брат й и неговите наследници.

Баща им Георги Ройдов дълги години е живял в Чикаго. От там натрупал милиони завещание.

" Майка ми я умъртви не болестта й. Това беше ликвидиране на душата й, тъй като не можа да понесе несправедливостта ", коментира дъщерята на умрялата - Жана.

Според обвиняването точно поради тези милиони Иванка Американката била наела поръчков палач, с цел да ликвидира брат й Стойчо, децата му и наследниците. 

Тя беше наказана на 3 години затвор, само че поради получено тежко заболяване в зандана беше освободена половин година предварително. Нито Иванка, нито Анна-двете дъщери на Ройдов Старши, получават каквито и да е средства от наследството на починалия си татко.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР