Представянето на Джак Сок на Финалите на ATP в Лондон

...
Представянето на Джак Сок на Финалите на ATP в Лондон
Коментари Харесай

В САЩ се развълнуваха от Сок, но знаят какво го чака срещу Григор

Представянето на Джак Сок на Финалите на ATP в Лондон бе изненада даже за тенис експертите в Съединените щати. 25-годишният американец е новата вяра и на почитателите зад Океана за тенисист при мъжете, който да е покрай най-хубавите.

Сок се класира за шампионата на най-хубавите осем в последния миг, откакто победи на Мастърса в Париж. Очакванията към него в Лондон не бяха огромни, само че той сподели, че не е дошъл единствено за присъединяване. Той изигра добър мач против Роджър Федерер на старта, а по-късно победи Марин Чилич и Александър Зверев. Тази към този момент той се изправя против Григор Димитров на полуфиналите.

Виктория Монк от уеб страницата на ESPN разяснява какви са упованията преди мача на Сок с българина. " Джак е в отлична форма в последно време. Той е състезател на серии. Когато е в темп, той е тенисист, с който би трябвало да се преценяват. Представя се фантастично досега в Лондон. Голям потрес е класирането му за полуфиналите, само че с играта си той изцяло го заслужи ", споделя тя.

" Очаквам да се получи доста забавен дуел против Григор Димитров. Българинът също е в невероятна форма, само че до момента игра против по-малко нападателни тенисисти. Джак ще хвърли всичко против Григор. Може да не е задоволително, само че допускам, че ще се получи забавен мач.



Мисля, че Григор е любимец. Бих желала да видя победа на Джак, тъй като той е доста трогателен състезател и се раздава във всеки мач. Играта му е върхове и спадове. Григор е очевидният любимец. Снощи напряко отнесе Пабло Кареньо Буста, макар че към този момент се беше класирал за полуфиналите. Григор беше съвсем съвършен. Мисля, че Джак може да завоюва един сет. Трисетов мач ще бъде атракция за публиката ", добавя Монк.

Тя разяснява и по какъв начин се възприемат триумфите на Сок в Съединени американски щати: " Джак е първият американец, достигал полуфиналите на Финалите на ATP от Анди Родик през 2007 година Той не е толкоз прочут в Съединените щати, само че в този момент американските почитатели на тениса за разчувствани от представянето му. Може би сега той е единственият американски тенисист при мъжете, който е покрай елита. "

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Лондон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР