Председателят на ОбС Сливен Димитър Митев отговори чрез социалната мрежа

...
Председателят на ОбС Сливен Димитър Митев отговори чрез социалната мрежа
Коментари Харесай

Отговор на председателя на ОбС Сливен по повод изказване на областния управител

Председателят на Общински съвет Сливен Димитър Митев отговори посредством обществената мрежа на регионалния шеф Минчо Афузов във връзка оспоренорешения на Общинския съвет и разминаванемежду тезите и обстоятелствата.

В обръщението си Димитър Митев написа:

Г-н регионален шеф, веселя се, че нямате терзания да се обърнете към мен непосредствено. Всеки жител на Сливен не би трябвало да има такива терзания.

Вие имате и моя номер, както и знаете къде е работното ми място. Обръщенията от фейсбуук профили (особено, когато са тагнати и известни сливенски страници и групи) по-скоро са слаб политически PR и позив за внимание.

Аз нямам никакви планове да преследвам кметския пост на идните локални избори. Освен това, за разлика от Вас, не бих основал напрежение сред институциите, с цел да осъществявам политическите си и личностни въжделения. Но бих влезнал в предизборната Ви реторика, само поради правото на жителите на Община Сливен да знаят истината, обективната истина.

Не Вашата.

Въпреки това, професионалната ми нравственос не ми разрешава да вляза в юридическа дискусия с човек, който не прави разлика сред целенасоченост и правомерност и смесва последния институт с разделянето на управляващите.

Апропо, уповавам се, че не сте не запомнили, че с влезнало в действие решение по адм. дело No 4/2022 година Административен съд Сливен отхвърли Ваша заповед No РД-11-16-001/07.01.2022 год., подадена против решение No 830/20.12.2021г. на Общински съвет Сливен за продажба на общински терени за създаване на фотоволтаична станция като НЕОСНОВАТЕЛНА и ръководената от Вас администрация трябваше да заплати много солидни разходи по делото.

Тогава отново твърдяхте, че решението на Общински съвет-Сливен е незаконосъобразно.

Похвално е, че цитирате Сенека, само че в качеството Ви на регионален шеф е по-добре да се запознаете с политическия етюд на Монтескьо „ За духа на законите “. Бъдете здрав и триумф на изборите!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР