Искаме всички млади хората да познават функцията и важността на

...
Искаме всички млади хората да познават функцията и важността на
Коментари Харесай

Зрелостници пред Дарик: Изборите за ЕП и национален парламент са с еднаква тежест

„ Искаме всички млади хората да познават функционалността и значимостта на Европейския парламент, да се интересуват от европейска и национална политика “.

Това разясниха в ефира на Дарик зрелостниците от9 ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ в София - Виктория Танева, Дорина Иванчева, Пламен Младенов и Емануил Караиванов.

В понеделник във френската гимназия е извършено изпращането на дванадесетокласниците и тържеството е билоизпълнено с доста положителни страсти и носталгия, описаха четиримата зрелостници.

Виктория, Дорина,Пламен Младенoв и Емануил са членове на Клуба на младшите посланици на Европейския парламент.Вдъхновениеза присъединяване в самодейностите на клуба младежите получават отпреподавателката си по философияТеодора Тодорова, описаха те впредаването " Кой Говори "

„ Ние се записахме непринудено. Този план е от 2018 година във френската гимназия. Основната причина беше, че видяхме съидейници. Ние имаме голямо предпочитание да се изявяваме, да споделяме мнението си както по цивилен по този начин и по чисто европейски въпроси, има доста забавно планове, по които работим. Това ни даде опция, както да създадем нови контакти, само че и да покажем интензивност в обществото “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР