Във връзка с реорганизацията на движението около НДК председателят на

...
Във връзка с реорганизацията на движението около НДК председателят на
Коментари Харесай

Експерти ще анализират реорганизацията на движението около НДК

Във връзка с реорганизацията на придвижването към НДК ръководителят на Столичния общински съвет (СОС)Цветомир Петров разяснява, че се чака мнение на разнообразни специалисти, ще се направи разбор на взетите решения и в случай че те сочат нещо друго, ще се вземе друго решение, само че съгласно него, проблем с документите няма.

„ Аз мисля, че сътрудниците от ГЕРБ задоволително ви демонстрираха всички документи и протокола на дребната спортна комисия. Вижте, дано да оставим на специалистите да вземат решение. Аз ще приказвам с кмета Терзиев. Ще се вземат мнения на всички специалисти, ще се направи разбор на решенията, които са взети. И в случай че тези разбори и специалистите кажат нещо друго, ще вземем друго решение. Но считам, че нямаме проблеми чисто писмено “, сподели Петров.

Той изясни, че сега, в който има резултат ще бъде обявен.

„ В момента непрекъснато имаме връзка с тях. Като имаме някакъв резултат, ще го покажем на вас. Имало е представител на Столична дирекция на вътрешните работи в транспортна комисия, който е подписал протокола. Пътят е благосъстоятелност на Столична община. Столична община се ръководи от кмета и от неговите заместник-кметове, тъй че изобщо няма потребност да минава подобен през през Столичен общински съвет “, добави той.

Междувременно тази заран таксиметрови водачи в София излязоха на митинг. Те упорстват за възобновяване на всички към този момент унищожени места за изчакване на клиенти. Около 40% от таксиметровата инфраструктура в зона " център " и над 20% от тази в зона " първа " са на практика унищожени от дейностите на Столичната община, показват от сектора.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР