Председателят на КРИБ и собственик на Лудогорец - Кирил Домусчиев,

...
Председателят на КРИБ и собственик на Лудогорец - Кирил Домусчиев,
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев с жест към Спас Русев, стана рекламно лице на гигантска компания

Председателят на КРИБ и притежател на Лудогорец - Кирил Домусчиев, направи жест към сътрудника си от Левски Спас Русев. Босът на българския първенец стана рекламно лице на Vivacom и Huawei. Той похвали облачните технологии на компанията.

Това се случи по време на най-голямото международно IT ревю в Барселона. Както е известно, Русев е притежател на телекомуникационния колос, чието име носи стадионът на “сините”.

"Облачните технологии улесняват много нашия бизнес, който е в над 100 страни по света. Чрез тях връзката става доста по-лесна. Ние сме дългогодишни сътрудници с Vivacom. Тази компания в никакъв случай не ни е подвеждала ", съобщи Домусчиев.

Жестът бе ориентиран и към китайския колос "Хуавей ", снабдител на технологията за "Виваком ". Водещо място във видеото бе отредено на световноизвестната компания на братя Домусчиеви "Хювефарма ". Клипът се излъчва на всички монитори и видеостени на ревюто и провокира голям интерес. "Хювефарма " е мултинационална компания, която е профилирана в биотехнологиите и химията и е една от 10-те най-големи компании в света в производството на ветеринарно-медицински артикули. Продукцията се продава в над 100 страни в целия свят. Облачните услуги изключително за фирмите, които имат бърз напредък, както нашата и изискват бързо взимане на решения, са извънредно значими ", разяснява Домусчиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР