Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност – ЕАЦС, Цветан ЦветановЦветан

...
Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност – ЕАЦС, Цветан ЦветановЦветан
Коментари Харесай

Цветанов в САЩ, обсъди с конгресмен политическата обстановка в региона

Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност – ЕАЦС, Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа организира среща с създателя на Интерпарламентарния конгрес по разузнаване и сигурност Робърт Питинджър, конгресмен от Републиканската партия на Съединени американски щати.

Цветанов благодари за опцията за следващ път да взе участие в границите на конференцията, определяйки я като значим фактор в многостранната система за сигурност на западния свят, оповестиха от ЕАЦС.

Обсъжданите тематики постоянно са съответстващи на най-новите световни провокации и разглеждането им в експертно – политически формат дава опция за намиране на оптимални решения.

Двамата разискаха настоящата политическа конюнктура в района, отчитайки заканите и филантропичните проблеми, произлизащи от нашествието на Русия в Украйна. Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа връчи на конгресмен Питинджър годишника на Евро-атлантическия център за сигурност, в който е налице прогноза от 2021 година, че в Европа следва война, която ще бъде разпалена от режима в Москва.

Конгресмен Питинджър прояви интерес и към други аспекти от активността на Центъра, изразявайки убеденост, че и отсега нататък ще има благоприятни условия за тясно взаимоотношение сред Интерпарламентарния конгрес по разузнаване и сигурност и ЕАЦС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР