Председателката на руската Централна избирателна комисия Ела Памфилова зави, че

...
Председателката на руската Централна избирателна комисия Ела Памфилова зави, че
Коментари Харесай

Нападнатата с електрошок председателка на руската ЦИК продължава да изпитва болки

Председателката на съветската Централна изборна комисия Ела Памфилова зави, че към момента изпитва болки, откакто беше нападната с електрошок в дома си, съобщи ДПА.

Като председателка на съветската ЦИК, Памфилова беше виновна за решението да не бъдат позволени няколко опозиционни претенденти до идните в неделя районни избори, напомня ДПА. Отхвърлянето на опозиционни претенденти за механически пропуски като невалидни подписи докара до серия от митинги в съветската столица през последните седмици.

Маскиран мъж е проникнал в дома на Памфилова край Москва и я нападнал с електрошоково устройство, след което избягал, заяви съветското вътрешно министерство. Пострадалата сподели, че част от ръката й е била засегната при нападението и към момента изпитва болки. Нападателят се търси.

Руският следствен комитет съобщи, че нападението може да е обвързвано с професионалната й активност. Първоначално беше обявено, че то се счита за опит за обир. По данни на съветски медии обаче от вкъщи й не е откраднато нищо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР