Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Повече ще отива питон на Ритон. Жълто - не! Ивана в гущерово, без да е ... Гущерова, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “

Повече ще отива питон на Ритон. Жълто - не!


Не желаех този коментар да съответствува с годишнината на Здравко, само че не съм дирил предумисъл тук. Добре им седи оградата на дует Ритон- и да се облегнат, няма да полетят в бездните на труфя. А той се съставлява в предната част на блузата- нагнетяване на жълто и лице, от което Пикасо би се отрекъл. Яркото слънце на жълтото грее в шапката на певицата. Мими Иванова има цялостното право да претендира за авторство, във връзка с „ слънцето е в моите коси “. Здравко леко нарушава артистичния баланс. Сакото е прелестно, в случай че бе върху друга снага, само че даже да приема, че е на мястото си тук, стачкувам против тишъртката. Тези петолиния, извинете- многолиния по нея, провокират оптическа епилепсия най-малко за мен. Блузката здравкова можеше да бъде блестящо жълта и тогава замисъла от Катя да придобие по- огромен смисъл. Иначе, както би се провикнала Петя Буюклиева от някоя сцена- Обичам виииииииииииииии.... Някои остават с жълто към устата, Катя пък- с жълто по шапката. Повече ще отиват шарки на питон, на Ритон.

Нери вибрира в пастелено благополучие

Бизнесдамата Нери Русева влиза похвално в новата 2023 година. По специфичен мотив тя облича тази дреха- същински хибрид сред грациозност и улеснение. Допадат ми меките цветове тук, бързата промяна на отенъци, безгрижните извивки на десена. Русева не не помни, че е титулована за своите бизнес качества и деликатно следи „ упътването “ за прекосяване по алените килими в живота си. Харесвам използването на жакета, политнал закачливо върху раменете, прическата е вълнуваща а в старанието личат обич, сигурност и благополучие.

Ивана в гущерово, без да е... Гущерова

Каросерия от мини ван ли е това върху Диана Любенова или предна част на спортен автомобил? Във всички случаи е нещо, което не считам, че е основано за жена със жанр, проявяван от време на време, единствено от време на време. Любенова несъмнено се подчинява на нечии препоръки, само че какъв Стрелец е, в случай че не запрати в лицето на сходен, една стрела, освен това не любовна... Лъскаво и провиснало нещо виждам аз, без да подценявам труда положен за изделието. Намирам приложение за същото да се покрие кон- победител, или да се яви сходен на арената на някой цирк. Но на човек? Фолкпевицата Ивана май е предходна през острилката на някоя нова диета. Ако не пишеше под фотографията коя е, щях да си помисля, че Любенова кани този и оня. Но Ивана- отлично, най-малко на фигура и фотошоп го е докарала добре. Дрехата- отровно зелено е добре единствено в случай че си гущер или жаба. Но Ивана? И с цел да е полетът „ над кукувиче гнездо “ по-изящен, на певицата са добавили пера по крилете, пардон- по ръкавите. Коланът с размер на паркинг носи букви, за които ще си разреша да се усъмня, че е това, което си мисля.

Фики чука в алено на стилните врати

Фики е червен, Фики е червен, допускам викат децата в махалата му, без да имат поради нещо политическо. И да- Фики, положителното остаряло, опссс- младо приятелче, е облечен в смело алено палто. Палто, което му отива прочее и без да го предизвиквам, считам че би трябвало да има в дрешника си и едно в лилаво. Времената се менят, лилавото все един ден ще почука на стилните врати.  Черното, като останалата част в облеклото му, задържа онази екстравагантност, която може да удостовери, че това е любовта. Is this Love, по този начин да се каже или пък не е... Куче влачи автобус е ария, която раздруса радикално гаражите на градския превоз преди време, само че в този момент Стораро влиза с 300, влачейки Мерцедес. Всеки преследва нещо в живота а Фики го преследва кола и то не бяла а черна. Не можеш да кажеш на черното бяло, по този начин е брат.

Есил и Филип - стилни на... буково лято

Явно е фешън Задушница, тъй като се удушавам от естетическия избор на този квартет. Деси Стоянова къкри в студийната тенджера с рокля в цвят на петмез, пропуснат да бъде размесен. Сашко Мамин Сладък, едвам скрива зараждащото се коремче, под което дънки оповестяват трендове, които не съм одобрил. Ризката  като нищо ще му донесе „ неприятности “ на фронтовата линия на тренда, лъкатушен доста отвън окопите на сашковия избор. Гаджето ми, което от време на време е огромен дънер, да не кажа... бук, пита дали господин Буков е настинал. Основанието- не било ли това върху него одеало. Не е одеало, сигурно, само че може да мине за дюшек заради десена и размера си. Кой в този момент връз теб заспива, ще е въпрос, който ще задам на господин Буков, в случай че не промени стила. А Есил Дюран е полята в бежево непорочие, с което мяза на начална учителка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР