Днес е големият финал на трети сезон на Ергенът -

...
Днес е големият финал на трети сезон на Ергенът -
Коментари Харесай

Магдалена или Надежда - големият финал на Ергенът 3 е днес

Днес е огромният край на трети сезон на Ергенът - сантименталното риалити, в което 26 дами се борят за сърцето на един мъж, до момента в който най-после остане единствено една. Предполага се, че избраницата си потегля с годежен пръстен, а сватбата следва отвън екран. Дали обаче ще се случи тъкмо това?
 Какво завоюва Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек
Какво завоюва Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Щастлива и без годежен пръстен

В предпоследния епизод на Ергенът 3 от 15 май Алек Младенов беше останал с последните три дами - Магдалена, Надежда и Йоана. Преди да вземе решението коя от тях да си тръгне, той се срещна със фамилиите и на трите.

Най-гладко протече срещата му с родителите на Надежда, които останаха очаровани от Ергена, както и той от тях. Родителите на Магдалена демонстрираха какъв брой държат щерка им да е щастлива, до момента в който майката на Йоана сложи без заобикалки няколко въпроса към Алек и беше по-резервирана към него.
 Снимка 665246

Дали това предопредели изборът му точно стюардесата от Перник да е последната отпаднала преди огромния край не е ясно. Във всеки случай Йоана си потегли на последната Церемония на розата, а пред Алек остава сложен избор.

Днес, 16 май, е финалът на Ергенът 3. Както и едни от най-решаващите срещи - тези сред майката на Алек и двете финалистки Магдалена, и Надежда. Ще съумеят ли да завоюват сърцето на най-важната за момента жена в живота на Младенов и до каква степен това ще предопредели и неговото финално решение?

Финалът на Ергенът 3 е довечера от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР