С този наглед сложен въпрос обикновено ние, жените се опитваме

...
С този наглед сложен въпрос обикновено ние, жените се опитваме
Коментари Харесай

Пет неща, които мъжете силно искат

С този привидно комплициран въпрос нормално ние, дамите се опитваме да надникнем в дебрите на мъжкото схващане.
Можем ли да удовлетворим най-дълбоките стремежи на мъжете, когато се отнася за нежния пол?
Какво в действителност ни прави привлекателни в очите на мъжете и можем ли да бъдем такива, каквито те чакат?
Вижте в идващите редове кои качества мощният пол намира за атрактивни:

Увереност
Увереността е може би най-привлекателното качество, което мъжете намират за секси в дамите. Те желаят жена, която има мощно възприятие за лична еднаквост и стойност като субект. Демонстрирайте увереността си, като се усмихвате, осъществявате контакт с очи и стоите изправени с добра стойка. Отстоявайте себе си и ползите си ясно, вместо да се стеснявате да говорите. Избягвайте да сте прекомерно „ прилепчиви “, което може да отблъсне някои мъже. Ако имате потребност от непрекъснато утешение или сте измъчени от подозрения даже за най-малкото решение, мъжът може да сметне това за изтощително.

Зрелост
Страхотно е да си палав и занимателен, когато е уместно, само че множеството мъже желаят да бъдат с дами, които знаят по какъв начин да се държат като възрастни. Зрялата жена не е дребнава и не стартира драми – по-скоро тя е отворена и рационална към всички и се пробва да подхожда към нещата с разсъдък, а не импулсивно. Можете да покажете своята зрялост като избягвате да клюкарствате към мъжете. Имайте поради, че в случай че непрекъснато сте заобиколени от драма или имате другари, които обожават клюките, всеки мъж, който ви интересува, евентуално ще одобри, че и вие сте кралица на драмата.

Чувство за комизъм
Мъжете са склонни да търсят дами, които споделят същото възприятие за комизъм. Въпреки че и мъжете, и дамите изброяват хумора като основна характерност на евентуалния сътрудник, фокусирането им е друго. Жените са склонни да желаят да бъдат с мъже, които ги карат да се смеят, до момента в който мъжете не се интересуват безусловно от занимателни дами. Те по-скоро желаят дами, които са възприемчиви към техния комизъм. Ако се замислите, тези две позиции имат смисъл! Една жена желае мъж, който я кара да се смее, а един мъж желае да накара жена да се смее.

Честност
Това качество е от решаващо значение за построяването на трайна, сигурна връзка с вашия мъж. Мъжете имат шесто възприятие, когато става въпрос за операция и могат да го виждат отдалече. Когато една връзка е построена върху операция, тя може да се усеща задушаваща и несигурна и за двамата сътрудници. Така че, в случай че желаете да извършите връзката си здрава, забравете за всичките си манипулативни тактики. Бъдете почтени, открити и откровени с вашия любящ сътрудник и ще създадете основа на доверие, която може да устои на всичко. Професионален съвет: Не забравяйте, че операцията е противоположното на честността, тъй че в случай че желаете връзката ви да процъфтява, постоянно общувайте намерено и почтено с колегата си.

Вярност
Отдадеността и верността са две от най-важните неща, които мъжете търсят в една връзка. Мъжете желаят партньорка, която е отдадена на връзката и е подготвена да постави старания. Те също желаят човек, който е и предан, човек, на който могат да се доверят изцяло. Отдадената и вярна връзка обезпечава чувство за сигурност и непоклатимост за мъжете. Те желаят да знаят, че партньорката им е изцяло потопена във връзката и че няма да бъдат предадени или засегнати. Силната основа от ангажираност и честност също разрешава по-дълбока прочувствена връзка и фамилиарност сред сътрудниците. Така че, в случай че желаете да изградите солидна и дълготрайна връзка с мъж, дайте приоритет на отдадеността и верността. Бъдете открити и почтени по отношение на вашите планове. И несъмнено, постоянно оставайте правилни на думата и обещанията си. Професионален съвет: Изграждането и поддържането на отдадена и вярна връзка изисква старания и от двамата сътрудници. Непрекъснато подхранвайте връзката си с колегата си, като инвестирате време и сила в нея. Показвайте любовта и признателността си един към различен постоянно и се справяйте дружно с всички провокации, които пораждат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР