Българският тенисист Григор Димитров, който държи неофициалната титла за най-секси

...
Българският тенисист Григор Димитров, който държи неофициалната титла за най-секси
Коментари Харесай

Лолита в Монте Карло за рождения ден на Гришо

Българският тенисист Григор Димитров, който държи неофициалната купа за най-секси мъж в този спорт, чества през днешния ден своя 33-ти рожден ден в Монте Карло. В Княжеството ще бъде и съветската хубавица Лолита Османова, с която Гришо имаше плевел разказ, а в последно време се заприказва, че двамата още веднъж са дружно. Димитров пази в загадка детайлностите за това по какъв начин ще чества и дали Лолита ще бъде на празненството. Но съгласно осведомени е прекомерно евентуално точно Османова да е дамата, с която българинът ще показа най-интимните моменти от празника, с който ще навлезе в Христова възраст.



Григор и Лолита към този момент имаха един любовен разказ дружно

Засега знаците, че Григор и Лолита са си дали втори късмет, са напълно косвени. Както " България Днес " първи писа, на няколко пъти двамата се оказват на едно и също място едновременно. Дубай и Индиън Уелс са две от въпросните дестинации.

Бащата на Григор Димитър Господинов, който беше със сина си на шампионата в Рим, най-вероятно ще остане с него и за рождения ден. Знае се, че родителите на Гришо харесват доста Лолита и преди време я посрещнаха като своя щерка в България.

За последно двамата се появиха като двойка на US Open през 2022-ра. Малко по-късно се разделиха, а повода се оказа румънката Мадалина Геня. Аферата на Григор с нея завърши бързо и сега най-актуалните злословия гласят, че с Лолита са си дали втори късмет.



Лолита в секси фотосесия

Отскоро хубавицата се развива на ново занятие, като сътвори собствен блог в телеграм. В него Лолита ще написа за филми, книги и логика на психиката. Неща, които до неотдавна правеше в един от инстаграм профилите си. Оказа се, че там няма задоволително място да изрази мислите си поради ограничаването на знаци, написа " България Днес ".

" Скъпи другари, от дълго време не съм била измежду вас! Страницата се преражда в телеграм канал. В " Маргарита за Майстора " ще стартираме още веднъж дейното си другарство с вас, което беше в пауза дълго време. Това е нова платформа за мен, само че имам вяра в капацитета й - абонирайте се, участвайте, споделяйте. Там ще намерите и продължение на всички тематики, които в миналото са били в @lola_queen ", написа Османова в упоменатия профил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР