Видрата е хищен бозайник. Размерът ѝ зависи пряко от вида.

...
Видрата е хищен бозайник. Размерът ѝ зависи пряко от вида.
Коментари Харесай

Видрата, която има повече последователи от световноизвестна личност

Видрата е граблив бозайник. Размерът ѝ зависи директно от типа. Средно те варират от 50 см до 95 см, дължината на пухкавата му опашка е от 22 см до 55 см. Това животно е много гъвкаво и има мускулесто тяло. Интересна специфичност е фактът, че животно с размер към метър тежи единствено 10 кг.
 Секси мъже + сладки кучета - профилът, който всяка жена (и не само) би трябвало да следва
Секси мъже + сладки кучета - профилът, който всяка жена (и не само) би трябвало да следва

Hot Dudes With Dogs постоянно е добра концепция

Видрите от всички типове имат един цвят - кафяв. Козината им е къса, само че гъста, което я прави доста скъпа. През пролетта и лятото видрата има интервал на линеене. Видрите са от тези, които се грижат и пазят козината си, разресват я, почистват я. Ако не създадат това, вълната ще се замърси и към този момент няма да задържа топлота и това сигурно ще докара до гибел.

Благодарение на дребните очи, видрата вижда съвършено на сушата и под водата. Освен това имат къси крайници и остри нокти. Лапите са свързани с мембрани, което разрешава да се плува добре.

Интересен факт е, че в някои елементи на света видрата се употребява като ловно животно. Те са в положение да вкарат риба в мрежата. В други - като в Индонезия да вземем за пример, пък я гледат като домакински любим. Точно това излиза наяве от профила degensiotter, който има 837 хиляди почитатели в Instagram и цели 6.7 милиона в TikTok, което несъмнено я прави една доста специфична и много известна видра.

От SEA Today разбираме и някои детайлности за живота на видрата Дегън. Осиновена, когато е единствено на месец и половина, Дегън, която е азиатска късоноктеста видра, към този момент на четири години. Години, в които се радва на страховит живот, обезпечен ѝ от нейния собственик. Той споделя по какъв начин я храни по два пъти дневно с риба и пиле, като демонстрира и изискванията, които ѝ е подсигурил, с цел да може да плува на воля и да се забавлява с него с топки във водата.

По всичко проличава, че Дегън, чието име стопанинът ѝ избира, откакто гледа " Как да дресираш змей " е едно много игриво и обществено животно, което обича разходките на открито и компанията на разнообразни хора.

Първите видеа на видрата се появяват в YouTube през 2020 година, като лека-полека Дегън набира все по-голяма популярнос - изключително по време на пандемията. Много хора стартират да пишат на стопанина ѝ с въпроси за това какво е да се отглежда видра в домашни условия, жадни да схванат малко повече информация за живота на видрите изобщо. 

Някои от последните видеа в обществените мрежи, ни накараха същински да се забавляваме, откакто виждаме реакцията на другите хора на светофарите, когато Дегън се демонстрира от прозореца на колата. Убедени сме, че и ние ще имаме толкова изненадана и ухилена физиономия, в случай че в трафика забележим видра в прилежащия автомобил. В едно нещо обаче няма никакво подозрение, а точно, че Дегън е супер сладка и като се има поради, че видрите живеят до към 15 години, пожелаваме ѝ да има все подобен благополучен живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР