Предизборната кампания е в ход и с нея започват и

...
Предизборната кампания е в ход и с нея започват и
Коментари Харесай

Предизборен дебат: Сблъсък между кандидат-депутати от ГЕРБ, ПП и БСП


Предизборната акция е в ход и с нея стартират и най-зрелищните политически конфликти в ефира на bTV. Във времето до изборите в ефира ни ще се организират обичайните диспути по значимите въпроси, които вълнуват всички българи.

Всяка полемика се организира по правила и правилник, направени от bTV. Тази неделя даваме думата на трима претенденти от листите в столицата – Тома Биков от ГЕРБ-СДС, Калина Константинова от “Продължаваме смяната ” и Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Тома Биков приключва трагичен спектакъл в Югозападния университет и политология в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Той е бил зам.-председател на групата на ГЕРБ-СДС в 47-то Народно заседание. Биков е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР в София.

Калина Константинова приключва стопанска система в Колежа " Бард " в Ню Йорк. Тя беше вицепремиер по ефикасното ръководство в държавното управление на Кирил Петков. Константинова е втора в листата на „ Продължаваме промяната “ в 25 МИР в София

Георги Свиленски приключва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, компетентност строителен инженер. Той е бил ръководител на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ в 47-то национално заседание. Свиленски е лидер на листата на Българска социалистическа партия в 24 МИР в София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР