Преди дни Кание Уест официално подаде документи за участие в

...
Преди дни Кание Уест официално подаде документи за участие в
Коментари Харесай

Нови неприятности за Кание Уест

Преди дни Кание Уест публично подаде документи за присъединяване в президентските избори . Той се кандидатира в щата Луизана, а напълно скоро по-късно съумя да се забърка в следващия скандал.

Очаква се рапърът ще стане обвинен по дело , заведено против него от компания, с която работи до неотдавна по своите концерти под формата на неделна молитва.

Оказва се, че Уест е употребявал труда на служащи от MyChannel Inc. в продължение на шест месеца, обещавайки да влага 10 милиона $ в компанията. Той е ползвал и образните технологии, създадени от тях, без съответното възнаграждение в подмяна.

на Май 11, 2020 в 3:25 PDT

Освен над 10 хиляди часа труд, които служащите са положили за обезпечаването на концертите на рапъра, от компанията са похарчили и свои средства от към седем милиона за заплати и други разноски.

Уест е употребявал и видео технологиите на MyChannel Inc. за по-ефективна реклама на своя бранд, което пък е довело да спомагателни доходи от продажби. И по тази причина в този момент най-логичното е да си изискат парите от него , предава Daily Mail.
 Роузи О'Донъл, Кание Уест и кандидатурата му за президент
Още една актриса се изправи против Кание

Амбиции или цялостна излагация

Делото против претендента за президент е за 20 милиона $ , а на този стадий компанията ответник има всички шансове да завоюва желаното обезщетение. Очакваме да забележим дали присъдата ще бъде произнесена преди или след изборите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР