ЛОНДОН (AP) — Принц Хари не може да разшири делото

...
ЛОНДОН (AP) — Принц Хари не може да разшири делото
Коментари Харесай

Лондонски съдия отхвърли предложението на принц Хари да добави обвинения срещу Рупърт Мърдок в таблоидно дело

ЛОНДОН (AP) — Принц Хари не може да разшири делото си за дискретност против издателя на таблоида The Sun, с цел да включи изказвания, че Рупърт Мърдок и някои други ръководители са били част от опит за прикриване и заличаване на доказателства за нелегално събиране на информация, постанови лондонски арбитър във вторник.

Решението на арбитър Тимъти Фанкорт във Върховния съд беше смесено решение за херцога на Съсекс в едно от трите му огромни каузи за навлизане в неприкосновеността на персоналния живот, които той заведе в продължаващите си борби против английските таблоиди.

Фанкорт отхвърли няколко от препоръчаните от Хари промени, само че също по този начин разреши на принца да добави обвинявания против други публицисти и частни детективи, за които твърди, че са употребявали противозаконни средства, с цел да го наблюдават за лъжички.

Но Фанкорт сподели, че обвиняванията, че Мърдок е „ затворил очи “ за непозволени дейности, не прибавят нищо свястно към изказванията, отправени против News Group Newspapers или NGN. С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР