Правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат. Фокус е

...
Правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат. Фокус е
Коментари Харесай

Правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат, прогнозира Деница Сачева

Правителството на Борисов ще изкара цялостния си мандат. Фокус е не оставката, а работата. Не се опасяваме от длъжностен кабинет на Румен Радев. Това съобщи в ефира на bTV общественият министър Деница Сачева.

И добави: " Нека да помислим какво ще прави един длъжностен кабинет през зимата, когато би трябвало да се вземат сложни решения ".

" Не отхвърляме че има хора, които не харесват държавното управление, че има недоволни и хора, които са на митингите, тъй като имат вяра, че може да има по-добро държавно управление. Нека да не си затваряме очите, че сигурно има провокатори и хора, които целят да има напрежение. Презумпцията, че никой не харесва държавното управление е неправилна. В рамките на този кабинет има хора, които правят извънредно добра работа и потребна за обществото. Идеята, че всички ненавиждат ГЕРБ е неправилна режисура. В този смисъл симпатизанти и членове на партията от дълго време желаеха да изразят своята поддръжка ", сподели още общественият министър. 

По думите й, ескалацията на напрежението в петък не е по виновност на ръководещата партия. " В първите редици имаше единствено дами, какъв брой пъти служителите на реда смъкнаха своите каски и се пробваха да има деескалация на напрежението ", сподели министърът и напомни, че на дневен ред е пандемията и икономическите ограничения, които би трябвало да бъдат подхванати.

Според нея, сигурно ще има увеличение на безработицата през октомври – ноември, ще има и здравно напрежение с други грипни вируси.

" Нека си представим в какъв безпорядък ще вкараме страната, единствено тъй като някой е решил, че предварителните избори единствено 6 месеца преди постоянните, са панацея ", сподели Сачева.

" Това, което вършим, е да понижаваме хаоса и да сътворяваме повече ред и разговор ", добави общественият министър.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР