ПП Атака ще подаде документи за членство в Алианса на

...
ПП Атака ще подаде документи за членство в Алианса на
Коментари Харесай

Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ

Политическа партия " Атака " ще подаде документи за участие в Алианса на европейските консерватори и реформистите , като се чака публично това да се случи на идната седмица на месечната среща, която ще се организира в молдовската столица Кишинев.

Това стана ясно на конференция, на която участваха евродепутатът Николай Бареков, водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров, както и европейски консерватори, в това число и Ян Захрадил, член на управлението на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти (АКРЕ).

" Тук сме, с цел да обединим, да дадем път на едно огромно патриотично консервативно обединяване ", съобщи Бареков.

В каква Европа ще живеем след изборите за европарламент през 2019 година? Според водача на " Атака " Волен Сидеров изборът е сред Европа, залята от противозаконни мигранти, Европа на обезличените народи, на колонизираните национални стопански системи и на смачканото самочувствие на европейските нации, или Европа на хилядолетни обичаи, цивилизации и последователност на религия, морал и християнски полезности.

" Аз предпочитам втората Европа ", акцентира Сидеров.

 Сидеров подготвен да предложения оркестър и на публицисти
Сидеров подготвен да предложения оркестър и на публицисти

Сидеров желае всички чужденци в България да приказват единствено на български

" Имаме голям късмет консерваторите да се преборят за втора политическа мощ в България ", добави някогашният ефирен водещ и сегашен евродепутат Николай Бареков.
Той чака над 50% гласове за консерваторите от двете листи на идните избори и изрече вяра за една огромна коалиция в идващия европарламент.

" Ако двете политически обединения реализиран 450 представители от групата на ЕКР дружно с ЕНП, може да взимаме независими решения за съставяне на Европейска комисия, за избор на ръководител на Екологичен потенциал и за ръководител на Европейска комисия ", разяснява Бареков.

 Бареков презарежда БГ
Бареков презарежда БГ

България без цензура към този момент я няма

В Европа консервативните хрумвания от ден на ден се преплитат с възгледите на обществата , уточни Ян Захрадил. Той изясни, че резултатите от националните избори (например в Германия, Франция, Нидерландия) напоследък демонстрират, че социалистите и социалдемократите губят доста гласове.

По думите на Захрадил в Чехия социалдемократите събират сега единствено към 7% от гласовете. Според него това е ясно доказателство, че би трябвало да се появи ново болшинство.

От ЕКР упорстват за ясно разграничаване на пълномощията на европейските институции и тези на националните институции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР