ЖЕНЕВА (AP) — На инвеститорите от Абу Даби в Манчестър

...
ЖЕНЕВА (AP) — На инвеститорите от Абу Даби в Манчестър
Коментари Харесай

Собствениците на Ман Сити и Жирона от Абу Даби получиха опции за изпълнение на правилата за влизане в Шампионската лига

ЖЕНЕВА (AP) — На вложителите от Абу Даби в Манчестър Сити и Жирона бяха препоръчани варианти за продажба от УЕФА, с цел да разрешат и на двамата да вземат участие в Шампионската лига Лига през идващия сезон, като съблюдава разпоредбите за честност за тимове, които споделят притежатели.

Жирона направи замайващ триумф до обезпечено класиране в челната четворка в испанската Ла Лига, като трима основни играчи бяха дадени чартърен или продадени посредством Ман Сити въздействие, в това число бразилската звезда Савио.

По заслуги Жирона ще се причисли към Ман Сити, спечелилият в Шампионската лига за 2023 година, който ще приключи в първите две на британската Висша лига.

Но тимовете са подложили на съществено тестване разпоредбите на УЕФА по отношение на собствеността на няколко клуба, които защищават от секрети съглашения в игрите.

Ако не се съобразят с разпоредбите на УЕФА с предложение до 3 юни, един от двата тима, евентуално Жирона, ще бъде намален до второ равнище Лига Европа. Отборът, приключил по-високо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР