Познаваме британския актьор Алекс Петифър от Професия: Стриптизьор и Безкрайна

...
Познаваме британския актьор Алекс Петифър от Професия: Стриптизьор и Безкрайна
Коментари Харесай

Каква рокля облече моделката Тони Гарн на сватбата си с Алекс Петифър

Познаваме английския артист Алекс Петифър от " Професия: Стриптизьор " и " Безкрайна обич ".Тридесетгодишният Петифър бързо се трансформира в един от новите секссимволи на Холивуд.

Германската моделка Тони Гарн, на 28 години, не един път е влизала в сънищата на мнозина, като един от ангелите на Victoria`s Secret.

А от скоро те двамата към този момент са семейство. Щастливата вест оповестиха те самите в профилите си в обществените мрежи. С съвсем идентични фотоси двамата оповестиха, че към този момент са мистър и мисис Петифър. На фотографията те се целуват, до момента в който демонстрират на всички сватбените си халки.

on Oct 4, 2020 at 11:00am PDT

Моделката е с кремава рокля, която е съчетала с тъничък черен шал, завързан на врата, както и със сламена шапка, която е пуснала на гърба си. Петифър е с по-небрежен външен тип на сватбения ден. Заложил е на кариран костюм. " Сега в действителност ще ме наричаш жена ", написа Тони Гарн към сантименталната им фотография.

Новините за брака на двойката идват по-малко от година, откакто Петифър предложи брак на избраницата си на Бъдни вечер. " В навечерието на Коледа любовта на живота ми ме изненада на колене с молба да бъда негова вечно ", написа Гарн тогава.

on Dec 31, 2019 at 2:31am PST

В личния си пост артистът споделя: " Някои хора се женят за най-хубавия си другар... Някои хора се женят за своята сродна душа... Аз имам и двете. "

on Jul 8, 2020 at 1:50pm PDT

Преди това Гарн е бил обвързвана с артиста Енрике Мурчиано, а също по този начин е излизал с Леонардо Ди Каприо. Междувременно Петифър преди този момент се срещаше с модела Марлоус Хорст и е бил благоприятен за актрисата Райли Киоу, напомнят от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР