Потребителите на приложението за съобщения Telegram вече могат да изпращат

...
Потребителите на приложението за съобщения Telegram вече могат да изпращат
Коментари Харесай

Telegram Wallet Bot вече поддържа транзакции с USDT

Потребителите на приложението за известия Telegram към този момент могат да изпращат и получават Tether (USDT) в чатовете си. Понастоящем Tether е най-голямата постоянна монета по пазарна капитализация.

Telegram Wallet Bot неотдавна интегрира поддръжка на USDT , както заяви CoinDesk. Това допълнение разрешава на потребителите na Telegram да ръководят личните си криптовалутни активи – което значи, че могат да изпращат и получават транзакции, да ревизират салдата и да преглеждат историята на транзакциите – разширявайки опциите му, свързани с криптовалути .

Интегрирането на USDT в бота прави ръководството на криптовалутни активи и осъществяването на P2P транзакции по-достъпни за потребителите на Telegram. Смята се, че тази функционалност може евентуално да усили приемането и потреблението на USDT в границите на приложението.

Крипто опциите на приложението преди този момент включваха Биткойн и TON токена на Telegram. Въпреки че тази интеграция предлага редица преимущества, потреблението на USDT в платформата крие и някои опасности. Те включват риск от контрагента, претоварване на мрежата и нараснал риск от лъжливи действия от страна на злонамерени лица.

Интегрирането на USDT в платформата на Telegram води до по-широко приемане на стабилната монета, заради досегаемост до по-широка публика.


 


Това може в допълнение да усили приемането в международен мащаб, да усъвършенства стабилността на пазара и да увеличи ликвидността, стимулирайки търсенето.

Като цяло интеграцията на USDT в бота на Telegram е позитивно влияние, което спомага за увеличение на приемането на постоянните монети и предизвиква повече вложители да употребяват както приложението, по този начин и типа токени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР