Посолството на САЩ в Русия отново призова американците незабавно да

...
Посолството на САЩ в Русия отново призова американците незабавно да
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва призова американците да напуснат Русия

Посолството на Съединени американски щати в Русия още веднъж прикани американците неотложно да изоставен страната. Това се споделя в предизвестие, оповестено на уеб страницата на дипломатическата задача през днешния ден и представено от БГНЕС.

Гражданите на Съединени американски щати би трябвало да се въздържат от пътувания до Русия " заради непредвидимите последствия " от спора в Украйна, а американците, които живеят или пътуват в Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната заради " риск от задържане ", се споделя в предизвестието.

Посолството означи, че съветската страна " може да откаже да признае двойното поданство на жителите на Съединени американски щати, да им откаже достъп до консулска помощ, да ги активизира, да им попречи да изоставен страната и/или да ги призове на военна работа ".

На 28 септември предходната година посолството на Съединени американски щати издаде сходно предизвестие, в което прикани своите жители незабавно да изоставен Русия, до момента в който " към момента има благоприятни условия за това ".

Източник БГНЕС
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР