Последните две години са изпълнени с доста стрес, напрежение и

...
Последните две години са изпълнени с доста стрес, напрежение и
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Елиът Пейдж

Последните две години са изпълнени с много стрес, напрежение и огромни промени за Елиът Пейдж. През 2020 година той разгласи, че към този момент е трансджендър мъж и даже се подложи на интервенция за унищожаване на бюста.
 Елиът Пейдж, MET Gala 2021 и първата поява на аления килим като трансджендър мъж
Посланието, което остави Елиът Пейдж на MET Gala 2021

Какво значи зеленият карамфил на ревера му

След това изрече благодарността си на всички почитатели, които са го подкрепяли, а в края на предходната година за първи път се появи на публично събитие като трансджендър мъж.

През цялото това време обаче не се знаеше дали до него има някой. Е, към този момент знаем, че има, тъй като Пейдж се появи на LACMA Art +Film Gala в Лос Анджелис в компанията на Мей Мартин .

Според Glamour, и двамата са заложили на костюми Gucci за събитието, само че Пейдж е бил по-строго облечен с папионка, до момента в който Мартин е с повърхностно разкопчана риза. В профила си в Instagram Мей Мартин посочва артиста като " моя крал " и също по този начин приключва поста си с хаштага #t4t. Той се употребява от трансджендър хора, които избират да излизат с други трансджендър хора.

През миналата година Мей Мартин, който е комик, разгласи, че е небинарен, а това надалеч не е първият път, в който двамата разгласяват фотоси, на които са дружно. Това се случи и през 2021 година, само че досега по този начин и не са оповестили публично дали са във връзка.

Според Glamour обаче появяването им на аления килим на LACMA Art +Film Gala може да се счита като затвърждаване на тези информации. Ако двамата са освен това от другари, то най-вероятно връзката им се е развила неотдавна, тъй като преди няколко месеца Елиът Пейдж призна, че си е направил регистрация в приложение за запознанства. Е, следва да разберем какво се случва...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР