Посещението на Владимир Путин в унищожения окупиран град Мариупол предизвика

...
Посещението на Владимир Путин в унищожения окупиран град Мариупол предизвика
Коментари Харесай

Украйна за появата на Путин в Мариупол: Цинизъм и липса на разкаяние

Посещението на Владимир Путин в заличавания окупиран град Мариупол провокира отвращение измежду управляващите в Киев.

" Престъпника постоянно го влече към мястото на закононарушението ", написа Михаил Подоляк, ръководителят на администрацията на президента Володимир Зеленски.

" Докато страните от цивилизования свят приказват за арест на " режисьора на войната " Путин при секване на границата, уредникът на убийствата на хиляди мариуполски фамилии пристигна да се любува на руините на града и на братските могили. Цинизъм и липса на разкайване ", споделя още Подоляк.

Украинските общински съветници от Мариупол, които поддържат собствен канал в Telegram, също реагираха след появяването на Путин.

" Международният нарушител Путин посети окупирания Мариупол. И гледа " възобновяване на града ", само че през нощта. Сигурно - с цел да не види разтсреляния град, погубен от неговото " избавление " в светлината на деня. Все отново в тъмнината не можете да видите какъв брой черни бомбардирани здания се извисяват - и къде вместо блокове са останали единствено камъни ", пишат те.

" Мариупол е съдбовната неточност на лошотия деспот. Той сподели същинското лице на " съветския свят ", което е съветски гнет и безчовечие. Повече от 22 000 души починаха поради него в Мариупол, а броят на жертвите може да е доста по-голям.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР