Посещението на генералния прокурор на Русия Юрий Чайка беше много

...
Посещението на генералния прокурор на Русия Юрий Чайка беше много
Коментари Харесай

Политологът Страхил Делийски: Българското правителство е парцелирано – част от него обслужва руски интереси, друга – американски интереси

Посещението на генералния прокурор на Русия Юрий Чайка беше доста изненадващо. Това приказва, че е имало някаква ad hoc причина. Чайка не се среща единствено с нашия основен прокурор, само че и с политически лица, което прави визитата политическа, а не експертна, каквито искания имаше. Това разяснява пред Фрог нюз политологът Страхил Делийски.

Информация с изключение на за публично подписаните спогодби сред двете прокуратури нямаше. Извън всякакво подозрение Чайка не си е приказвал с Борисов, нито за подписаното с Цацаров съглашение, нито за мачовете, които играят в Италия с прокурорите.

Посещението на Чайка се случва по време когато излиза отчет, в който Русия е оповестена за зложелател на България. В него има преписани пасажи от остарели натовски документи. Подписът на Борисов обаче стои под отчета.

Той не изясни за какво се среща с прокурор Чайка. Ако ние като жители не знаем тъкмо какво са си говорили, то най-малко би трябвало да знаем за какво го прави. По всичко проличава, че Борисов не желае нещо да каже и да се знае.

Българското държавно управление е парцелирано – част от него обслужва съветски ползи, друга – американски ползи. Връзките на част от изпълнителната власт с Русия въобще не са скрити. Това са Обединените патриоти и елементи от ГЕРБ. Независимо че Росен Плевнелиев не е във властта, инструкторите на американската агитация не престават да работят. Защо родни политици одобряват ролята да извършват едни или други непознати поръчки? Излиза, че ръководството е обещано на разнообразни господари.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР