Посещението на австрийския канцлер Карл Нехамер в България доведе до

...
Посещението на австрийския канцлер Карл Нехамер в България доведе до
Коментари Харесай

Визитата на Карл Нехамер отложи връщането на мандата от БСП

Посещението на австрийския канцлер Карл Нехамер в България докара до отсрочване на връщането на мандата от Българска социалистическа партия.

Председателят на партията Корнелия Нинова искаше да съобщи назад неизпълнения мандат на Румен Радев още на 23 януари, само че президентът реши, че това няма да се впише в програмата му за деня.

не в София, а в Пловдив, откъдето двамата ще пътуват до Елхово и ще създадат оглед на координационния център за наблюдаване на българо-турската граница.

Срещата с управлението на Българска социалистическа партия остава за идващия ден - 24 януари.

Това дава и още един ден време за отсрочване на решението на Радев за разформироване на Народното събрание, от което ще зависи и датата за осъществяване на предварителните избори.

Радев към този момент даде сигнал, че Гълъб Донев ще остане на поста си като длъжностен министър-председател, който той заема от 2 август 2022 година

Пред " Дарик " президентът оправда забавянето на процедурите с това, че ЦИК нямали осигрена хартия за бюлетините, в случай че те се проведат през февруари или март - по тази причина обмисля да ги забави до началото на април.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР