Порно звездата Миа Халифа даде да се разбере, че никак

...
Порно звездата Миа Халифа даде да се разбере, че никак
Коментари Харесай

Порно звезда нападна Ронда Раузи

Порно звездата Миа Халифа даде да се разбере, че по никакъв начин не е удовлетворена от решението на някогашната шампионка в категория петел на UFC Ронда Раузи да премине в редиците на Световната федерация по кеч (WWE).

В последно време много интензивно се приказва, че Раузи е извънредно покрай подписването на контракт с развлекателната организация, като договорката се чака да бъде оповестена до края на годината.

Попитана в шоуто "Out of Bounds " дали подписването на сходна договорка с WWE ще бъде вярното решение за Раузи, Халифа отговори: "Това ще бъде краят на нейната кариера. Абсолютно не. Нямам почит към WWE. Не мисля, че това е същински спорт. Мисля, че там кариерата и ще загине ".

Веднага по-късно в шоуто беше изтъкнато от един от водещите, че някои хора, които са отишли в WWE даже са станали още по-големи звезди. Халифа обаче не видя нищо в този мотив и продължи: "Това е неуместно. Преместваш се от същински борби към носенето на глупави костюми с пайети и се преструваш, че се биеш? ".

Светът на професионалната битка, обаче, не се забави със своят отговор. Бившата звезда на WWE Шейн "Ураганът " Хелмс отговори уместно на известната актриса от филмите за възрастни.

"Няма да се разстроя, че една порно звезда не почита професионалната битка. Тя има право на мнение. Нашите тела биват блъскани... нейното също ", се споделя в обявата на Хелмс.

I’m not gonna get upset that a Porn Star doesn’t respect Pro Wrestling. She’s entitled to her opinion. Our bodies take a pounding. and well... so does hers.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР