Инфарктен момент е имала Натали Трифонова в шоуто Денсинг старс.

...
Инфарктен момент е имала Натали Трифонова в шоуто Денсинг старс.
Коментари Харесай

Натали Трифонова призна, че искала да избяга от Денсинг Старс

Инфарктен миг е имала Натали Трифонова в шоуто " Денсинг старс ". Тя удостовери, че е имала проблеми с колегата си в риалити формата и даже е обмисляла да се откаже.

Финалът е във вторник и за победа се борят Натали, Дара, Ивет Горанова и Неделя Щонова. На крачка от огромната победа те разкриха неподозирани секрети от кухнята на шоуто и какви проблеми са срещнали по пътя си. 

В първите седмици от шоуто Дара не можела да отпусне контрола и изцяло да се довери на танцовата си половинка. „ С Джими се познаваме и работим от дълго време, само че преди „ Dancing Stars “ не бях танцувала в двойка. Когато си мощна жена и си привикнала да вършиш доста неща сама, е мъчно са се почувстваш като същинска дама и да се оставиш различен да те поведе по дансинга “, сподели певицата пред водещата Станислава Ганчева.

Отношенията сред Натали Трифонова и колегата й също минали през огъня. „ С Димитър стигнахме до сериозен миг в „ Dancing Stars “. Бях взела изрично решение да се откажа от надпреварата поради комплицираните ми връзки с него. Двамата доста се обичаме и се поддържаме, само че сме сложни характери и огромни инати, и когато се разсърдим в залата, никой не отстъпва. На сцената обаче всичко ни минава и се трансформираме в обединен, мощен тим. Разбрах, че в това шоу би трябвало освен да показваш красиви танци, а и да изградиш постоянна връзка с колегата си. Димитър ме научи да му се поверявам и да имам вяра повече в себе си “, разкри синоптичката.

Всяка от финалистките в „ Денсинг старс “ претърпя дребни или по-сериозни контузии, които са неминуем сателит в танцовото шоу, само че продължи напред на лимита на силите си. В първите дни доктор Неделя Щонова получи кръвоизлив в бедрения мускул след шпагат по време на генералната подготовка и излезе на сцената макар болката. „ Независимо дали си в живота или на паркета, дали си в сложна връзка, дали си изправена пред невероятно зачеване, диагноза, неправда или изменничество, в случай че мозъкът ти се срути и каже: „ Загубих! “ и тялото се предава. Но в случай че си кажеш „ Мога! “, ще преодолееш всичко. Силата е в нас, в случай че принадлежим на красива концепция “, безапелационна е доктор Щонова.

Елегантното танцово шоу е голям урок за участничките - на последната му права те към този момент сигурно знаят, че могат повече, в сравнение с са си представяли. „ Не съм вярвала, че ще стигна до финала. Мислех, че ще изкарам две-три седмици, а най-големият ми боязън беше да не отпадна първа, тъй като танцовите ми умения бяха под нулата. Но се уверих, че в случай че човек в действителност желае нещо, може да го реализира с неизменност, труд и непримиримост. Щастлива съм, че направих неща, които не съм подозирала, че са вероятни за мен. Чувствам се по-женствена, а това ме прави доста щастлива и задоволена. За пръв път мога да кажа, че съм горда със себе си “, сподели Ивет Горанова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР