Водещият на В реално време“ Бил Махер не беше особено

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер не беше особено
Коментари Харесай

Бил Махер разби „лошия свидетел“ Сторми Даниелс за това, че промени историята й със свидетелските показания на процеса на Тръмп

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер не беше изключително разчувствуван от показанията на актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс тази седмица в Ню Йорк развой против някогашния президент Тръмп.

По време на панелна полемика в петък вечерта, Махер повтори разочарованието си от това по какъв начин наказателните обвинявания против Тръмп са били в застой, отбелязвайки скорошните развития с делата Джорджия и класифицирани документи.

„ Значи е Сторми или банкрут “, пошегува се Махер.

След това той стана сериозен, заявявайки „ Тя е неприятен очевидец! “ Той поддържа аргумента си, като пусна клипове от личното си изявление с Даниелс през 2018 година, до момента в който обсъждаше хипотетичната й спекулация с Тръмп, нещо, което Тръмп от дълго време отхвърляше.

„ Казваш, че това не е случай „ И аз “, сподели й Махер тогава.

„ Това не е случай „ И аз “, “ отговори Даниелс. „ Не съм бил атакуван. Не съм била нападана, изнасилвана, принуждавана или изнудвана... Те се пробваха да ме набутат в кутията и аз, за ​​да продължат со...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР