, популярното навигационно приложение на Huawei, вече разполага с изключителна

...
, популярното навигационно приложение на Huawei, вече разполага с изключителна
Коментари Харесай

Petal Maps дебютира на екрана на HUAWEI P50 Pocket |

, известното навигационно приложение на Huawei, към този момент разполага с изключителна потребителска функционалност на неотдавна показания на пазара, сгъваемия смарт телефон на Huawei от серията P50, включваща още и Huawei P50 Pro. За пръв път Petal Maps може да се употребява и на неповторимия спомагателен кръговиден екран на P50 Pocket, даже когато телефонът е прегънат.

Синхронизацията сред навигацията на вътрешния и външния екран обезпечава безпроблемно улеснение, без значение от това по какъв начин потребителите употребяват устройството. Благодарение на лесния достъп през спомагателния екран, Petal Maps освен прибавя прелест към потребителското преживяване, само че и в допълнение улеснение, което не се предлага при други модели телефони.

„ Petal Maps e извънреден триумф за Huawei и способността на компанията да дава навигация офлайн, както и онлайн. Свежият интерфейс и реалистични взаимоотношения притеглят нови консуматори всеки ден “, разяснява доктор Хайме Гонсало, вицепрезидент на Huawei Mobile Services. „ Технологиите би трябвало да се приспособяват към потребителя, а не противоположното. Това е повода, заради която за всеки, който закупи P50 Pocket, прибавянето на Petal Maps към екрана като Smart Cover е голям бонус. Не единствено може да се употребява на главния екран, когато устройството е разгънато, само че продължава да демонстрира упътвания, когато P50 Pocket е затворен без никакъв компромис в продуктивността, което прави ежедневните действия като шофиране или пътешестване до работното място по-лесни и по-безопасни “.

Petal Maps е употребен 14,5 милиона часа в навигационни услуги от стартирането си през 2020г. Повече от 35,2 милиона консуматори в 166 страни се възползват от функционалностите на Petal Maps, които включват индикация за смяна на пътната лента, рекомендации за направления, условия на пътя и необятен набор от взаимосвързани услуги от доставка на храна и пътешестване до живописни дестинации.

Освен Petal Maps, спомагателният екран също демонстрира вести за известия, дава опция за контрал на възпроизвежданата музика, работи като камера за селфита и дава незабавна информация за времето. Huawei предизвиква и своите сътрудници да се възполазват от спомагателния екран при създаване на приложения като към този момент представедните такива като RainViewer, StepsApp и Easy Currency Converter.

Petal Maps е авансово налично приложение на устройства Huawei, само че е налично и посредством AppGallery за всички Android консуматори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР